GET HEALTHY WITH ME #1

 
 
 
Hey! Gahh vet ni hur länge jag har tänkt att göra det här och ladda upp den här videon!? För typ ganska länge sen så filmade jag in 5 olika hälsosamma frukost idér och nu är äntligen videon färdig och thumbnailen är färdig och allt. Jag har då gjort en ny kategori som heter "get healthy with me" där jag kommer lägga upp videos och lite inlägg tror jag på olika träningtips och maträtter och annat. Men dom här videosarna kommer komma ganska sällan för det tar väldigt långt tid att filma in allt och redigera allt + fixa thumbnail mm. Men jag ska göra mitt bästa!
 
Jag bor ju inte ensam hemma eller kan inte direkt bestämma vad vi ska handla för något hela tiden. Så jag tar det som finns hemma och när jag filmar så får jag typ gå upp innan alla andra för att inte dom ska komma med i videon + att jag gillar att filma ensam men det är ganska svårt när man är fyra stycken i familjen. Men hoppas ni gillar videon för jag har jobbat väldigt hårt på den och ni kan gärna kommentera vilka andra videos ni vill ha i min "get healthy with me" serie :)
2
JosefinsDream

bra gjort :) och superdelicious stuff you got there!

Svar: TACK SOM BARA DEN! Så kul att du gillade videon!
Klara Bloggar

L

Vilken grym video, jättesnygg klippning, speciellt när ingredienserna liksom "hoppar" fram i bild. jag är superimpad!

Ps: fick dåligt samvete, du fick ju aldrig något mjölk i teet när du var här!!! :(

Svar: Hehe vad roligt att du tyckte det var bra klippt och en bra video! Blir så glad av att du kommenterar och kollar på mina videos <3

Men du jag fick faktiskt mjölk i teet igår! :D Det var jättekul igår och tack för cirkusen och sällskapet <3 Jag älskar att vara med dig så TACK LOVISA!
Klara Bloggar