CITAT DAGS!

5

FJÄLLEN AGAIN

HEJSAN HOPPSAN! Nu har jag inte gjort några inlägg på ett litet tag, det beror på att jag är i fjällen nu och har inte haft internet. Jag har nyss kommit hem från skidbacken och det gick väldigt segt och dåligt i början men sen var det bara att åka. Jag har lärt mig åka carving :D Det är när man svänger med kroppen och vinklar skidorna på ett speciellt sätt. (svårt att förklara)
 
I förgår så köpte hela familjen egna skidor, pjäxor och stavar. Mina skidor är ganska snygga men dom är riktigt sköna att åka på. I LOVE THEM <3 Mina stavar är som en förgbomb. Men det passar mig bra eftersom jag älskar mycket färg :)
 
 

MY DAY

HELLU! Idag har det varit en bra dag men jag har haft det jobbit med ögat. Men det är bara att bita ihop :) Vi hade dans på idrotten idag och det jag super KUL! Vi skulle göra en egen åtta i olika grupper. Man kan säga att dom som fick vara med mig blev super glada. Det är bara för jag går på dans och då tror alla att man är jätteduktig. Jag tycker att nästan alla andra också var duktiga på att dansa, men det trodde dom inte själva.
 
Jag har nyss gjort tråkiga läxor. Jag har typ läst 10 sidor ur en NO bok som handlade om magnetism. Sen har jag gjort lite på ett religions papper som jag ska redovisa för klassen. Så nu är jag så trött att mina ögon bara vill slockna. Jag var tvungen att la lite bilder på en jättefin solnedgång. Jag har typ aldrig sett så röd orange solnedgång förut :D
 
 
 
Varför kan inte snönnnn komma nu!? Jag längtar juuu ♥
5