☼ Summer Snacks & Drinks! ☼

 
YO! Nu är det inte direkt sommar väder ute men jag såg att det ska bli varmare på torsdag och framåt. Så då kan man göra massa sommar snacks och drycker. Dom här som den här tjejen har gjort ser så goda ut och är faktiskt hyfsat hälsosamma :D Jag skulle vilja testa allt men speciellt frukt spättet och banan choklad saken :D Vilken av sommar snacksen eller dryckerna skulle ni vilja testa? Let me know in the comments!
 

Smoothie!

HEEJ! Idag testade jag att göra en liten smoodie, det blev så gott! Jag hade i banan, persika, färska jordgubbar från min gård, smultron från min gård, blåbär, hallon, mjölk och lite fil. Sen miksade jag allt och WOHALA! Det är färdigt! Det var typ min första smoodie jag har gjort, för vi brukar inte ha så mycket frukt och sådant att ha i hemma. Sen har vi ingen mikser. Men det kommer bli mer smoodie för mig nu :D Det är så gott och man blir faktiskt väldigt mätt och det är roligt att göra. Perfect ♥ Brukar ni äta smoothie?
 
 
2

BIG MADLADY SALE!

 
Tänkte starta dagen med lite madlady tips! Jag såg att dom har fyllt på lagret med massa rea nu så passa på att köpa dig något fint! Dom har så mycket snygga och fina kläder och accessoarer där på rean. Men jag tog ut 9 stycken den här gången. Dom har också fri frakt på allt till och med idag! Bilderna länkar direkt till rean!
 
Direktlänkar: ♥ 1  2  3  4  5  6  7  8  9 ♥