MELLOKVÄLL

God kväll på er! Hoppas ni har haft en mysig lördagskväll och har ni kollat på melodifestivalen? För det gjorde jag och jag har inte sett en enda gång det här året. Men nivån är ju liksom låg fast jag hejade på Måns zelmerlöw, bara för att jag gillade honom när jag var liten :D Sen kring två tiden kom min moster och mormor. Det behövde jag, få rensa tankarna och umgås. Så vi åt god middag och pratade sjukt mycket. Idag har jag även gosat och varit mycket med djur. Både en super söt hund och min lilla kanin som jag tog in. Men idag har min dag varit riktigt bra och trevlig! Jag ser fram emot morgon dagen också för då ska Mikaela komma hit sen ska vi hitta på något kul! Dagarna går långsamt ibland och jättefort ibland :)
 
 

LIP BALM

LÄNKAR! 1 ♥ 2 ♥ 3 ♥ 4 ♥ 56
 
Mornin! Idag blir det en super bra dag känner jag på mig :D Berättar mer senare. Men igår var jag inne på en sida som heter jfr.se och jag älskar verkligen den sidan för dom har så mycket roliga saker som kläder, smink, accessoarer mm. :D Då hittade jag dom här super fina läpp balsamen. De är från ett märke som heter hurraw och som jag har förstått så är dom väldigt skonsamma för läpparna. Vilket jag verkligen skulle behöva till min läppar. För jag är konstant torr om läpparna och då är dessa perfekt. Dom bästa dofterna finns också! SOM KOKOS ♥
  
 

NEW IN FROM RUSTA

 
Hello! ÄNTLIGEN FREDAG OCH HELG :D Jag har längtat efter att få vara hemma och göra roliga saker. Den här helgen kommer bli perfekt. Men efter mamma hade slutat jobbet så åkte vi till moraberg och gick in på rusta. Det är så kul att gå runt och kolla/köpa massa saker till våran nya lägenhet. Så vi shoppade loss. Men till mig köpte vi bara en body lotion från victoria's secret som luktar kokos och det är min drömdoft, kokos är den bästa doften i världen :D Sen köpte jag också den mysigaste pläden på denna jord. Plus att den är i leopard mönster ♥ Jag är helt galen i gosiga filtar och sockor typ så den blev super gullig på min säng. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll och helg :)
1