MORS DAG

 
Hej! Ja det här inlägget skulle ha kommit imorse, jag vet :D Men idag har det i alla fall varit mors dag! Jag är dock hos min pappa men jag fick ändå träffa lilla mammis idag. Jag gav henne ett armband som jag gjorde i skolan sen gav jag henne massa kärlek ♥ Jag älskar mors och fars dag för ens föräldrar är så viktiga. Jag hoppas att alla mammor har fått massa kärlek idag och grattis till alla fina mammor där ute i världen :)

SKOLAVSLUTNINGS TIPS

 
 
 
 
Direktlänkar häär! 1 ♦ 2 ♦ 3 ♦ 4 ♦ 5 ♦ 6
 
Hey guys! Det är bara tolv dagar kvar tills min skola har skolavslutning! JIHOO! Men jag har bara en veckas skoldagar kvar eftersom jag åker till London den här veckan och då är jag ledig några dagar från skolan :D Men jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig :) Men jag skulle så gärna vilja ha på mig någon söt jumpsuit. Det finns så många som är jättefina och söta. Jag gillar speciellt dom tre sista. Färgglada och fina är dom. Men man måste ju faktiskt inte ha en klänning på sig så här är ett tips för er som kanske inte vill ha klänning. När slutar ni skolan eller kanske till och med tar studenten?

PITCH PREFECT 2, BEST MOVIE EVER

Godmorgon, godmorgon! Igår kväll var jag och Mikaela på bio och såg Pitch Perfect 2, min pappa trodde att filmen hette Bitch Perfect 2 :D Men jag kan bara säga att det var en av dom bästa filmerna jag har sett i mitt liv :) Jag hade inga förväntningar på filmen men jag trodde bara att den skulle vara grym eftersom ettan är skit bra. Men jag tycker lätt att tvåan är bättre än ettan. Den var så rolig och hela salongen skrattade typ hela tiden. Båda jag och Mikkis kom ut från filmen skrattandes. Fast det kanske mest var för att Mikkis tryckte in en jättestor godis i munnen och kunde inte prata :D Men filmen får lätt 5 av 5 macarons! ♥ Rekommenderar er att se den.