STADIUM

 
 
I lördags efter mina danser så åkte jag och mamma till staduim för att köpa lite tränignsaker till mig. Vi kom hem med ett par nya dansskor och ett par träningsbyxor sen blev det också en hoodie som går till midjan =) Idag dansade jag med mina skor och byxor, jag säger bara ååh vad sköna dom var båda två <3 Sen så var det någon rea om man var medlem på stadium fick man 25% rappat så det var kö genom hela affären. Vi stod typ i kö i 20 minuter :O
1

OLDER OUTFITS

 
 
 
Jag kollade igenom Keelas gamla outfits och tyckte det skulle vara roligt att visa upp några av mina favoriter, men det finns oändligt med favoriter. Keela har så bra klädsmak och hon bär upp allt så bra ♥ Give yourself a favorite!
1

MIKAELA SÖNDAG!

 
 
Idag har det varit nästan en hel dag med Mikaela! Det har varit jätteroligt :D Vi har åkt massa linbana, jag har lärt Mikaela en dans. Vi har varit ute massor och gjort idioten och kull och burken :) Sen tänkte vi filma en video men vi orkade inte. Föresten Mikaela fyller år på fredag! JIHOO, då blir hon lika vuxen som jag. HAHA! Så på söndag blir det party hemma hos Mikaela! Taggad =) Förresten så har jag ritat lite tatueringar på min hand, riktigt stolt tatuerare.