IT'S SNOWING OUTSIDE

 
Idag har jag varit ute mesta dels av dagen. Det har snöat hela dagen och jag har verkligen tagit vara på snön. Jag och min kompis var ute och åkte snowracer sen gjorde vi en superfin snögubbe och sen gjorde vi en superstor snöboll som vi ställde oss på. När jag kom hem hjälpte jag mamma ute och vi tömde hela förrådet. Sen har jag även skottat och byggt fler snögubbar. Så nu på kvällen gick jag ut en snabbis och fotade lite snö. Det ska snöa hela helgen och jag vill faktiskt ha vår nu ♥

BYE JANUARY

Hej allihopa! Idag är det den 30 Januari alltså sista Januari + fredag. Imorrn är det Feburuari och kärlekens månad ♥ Jag får väl sitta hemma på alla hjärtans dag med en ben and jerry's och gosa med min kanin :D Men idag har det varit en superbra dag för vi hade bara två lektioner och det var allmänt bra stämning. Nu har jag en chill och skön kväll framför mig förutom att jag måste göra lite spanska läxa. Förresten så hade jag på mig mina nya kläder och nya bandanan idag på skolan. Kännde mig som värsta punk rockar bruden :) Men jag trivs i den stilen. Kanske inte punk rockare men lite sådär swagy och cool, hihi.
 
 

DAGENS FILMTIPS

 
Har ni sett Big Hero 6! Det gjorde jag när jag låg hemma och var magsjuk. Jag kände att jag var tvungen att kolla på den för folk har sagt att den är riktigt grym. Så nu när jag sett den fattar jag varför folk sa att den var AWESOME, för det var den verkligen :) Jag älskar Disney filmer för dom är så mysiga och har alltid glada, roliga och sorliga stunder. Men det bästa är att det alltid slutar lyckligt ♥ Av mig får den här filmen 4,5 av 5 cupcakes!