I'M A HERO

 
 
 
Hej på er! Nu sitter jag här på mando igen, men just nu känns det inte som att mitt liv är skit tråkigt. Har lite saker att berätta för er men det kommer lite senare. Här är i alla fall lite roliga bilder på mig. Haha när jag var hos Mikkis för ganska länge sen så blev det lite bilder som jag inte tycker såg så bra ut. Men det är så roligt att bjuda på sig själv tycker jag. Det blir aldrig bara bra bilder kan jag säga :D

MINI PARTY

 
Godmorgon! Vi ska snart åka till Barkarby och shoppa lite men här har jag några bilder från förra veckan. Vi firade lite och gjorde en sjukt god maräng cheesecake. Vi bombade den med färska bär och det var den bästa efterätten på länge. En tjej fixade mitt hår också. Jag fick jättemycket och väldigt fina lockar. 

SATURDAY CANDY

 
Hellu! Vi har för inte så länge sen kommit hem från en jätterolig bowlingkväll. Jag, mamma och min brorsa åkte och kvällsbowlade, sen efter det gick vi till willys och köpte massa lördagsgodis! Min kärlek till plockgodis är så stor. Jag kan typ aldrig tröttna på det! Så just nu sitter vi och kollar på tv och myser. Det har varit en bra dag idag. Vi har kollat på min brorsas match, vi har sovit middag och gosad jättemycket. Haha :) Hur har er dag varit?