I HAVE HAD A GREAT DAY!

 
Hej på er! Ni kanske har gått och lagt er men jag har inte hunnit skriva något inlägg förrän nu. Idag har det varit en till såndär "fullt upp" dag. Det har varit en riktigt bra dag tycker jag! Det började med att i skolan hade vi roliga ämnen tycker jag och efter skolan så åkte jag hem. Sen direkt när jag kom hem bytte jag om och sen kom Mikkis för vi skulle gå ner till hennes mormor. Hennes mormor ska fixa våra halloween dräkter så vi gick ner dit för att planera dom och mäta lite. Jag tror att det kommer bli så bra och vi kommer se så snygga ut :D Sen efter det var det Mikaela time, vi kollade på datorn och skrattade och fjantade oss. Ja ni vet så som vi alltid gör :) Efter det åkte jag till dansen och hade jazz teknik, det var roligt men riktigt jobbigt. När jag kom hem så åt jag god middag och har nyss duschat. Så en väldigt bra dag enligt mig! Nu vet ni vad  jag har sysslat med hela dagen ♥ Hoppas ni också haft en superbra dag ♥

DIY FALL ROOM DECOR

 
Hey guys! Nu känns det verkligen som att det är höst och det kan man faktiskt säga att de är :D För idag är det faktiskt sista september. Så fram med alla myskläder, mössar och vantar! Jag tänkte att det skulle passa bra med lite höst videos. Tyvärr så har jag inte gjort dom men underbara Alishia har gjort lite höst videos som jag vill dela med mig av :D Hon är så kreativ och gör riktigt bra videos tycker jag. Vill testa allt det som hon visar speciellt sockorna på ljusen för det är väldigt lätt att fixa :) 

LEOPARD PRINT PANTS

 
 
Hello! Alltså har ni sett dom här fina byxorna eller!? Dom är så snygga och verkligen sköna också. Som ett par mjukisbyxor som är riktigt jäkla coola :D Jag har varit med Mikaela idag och hon hade shoppat loss lite på lager 157 och något annat ställe. Så då hade hon köpt dom här byxorna i leopard mönster, hon köpte även ett par i vit leopard. Jag blev såklart kär för jag totalt älskar allt som har leopard print. Så snäll och underbar som hon är så fick jag lona dom och ha dom imorrn på skolan :D Jag kommer bli som värsta mjukisprinssesan imorgon ♥ Imorrn ska även Mikkis och jag kanske gå och fixa lite med våra halloween dräkter. Det kommer bli så spännande och jag längtar verkligen till halloween nu!
1