KRÄFTSKIVA

 
Hello! Igår var vi på Kräftskiva och då piffade jag upp mig, med löshår smink och snygga kläder. Jag älskar känslan när man känner sig snygg och fin :D Jag älskar att ha löshår för det blir så mycket hår, långt sen ser det mycket fylligare och snyggare ut. Kräftskivan var jättemysig. Det var så kul att träffa alla. För varje år brukar några familjer samlas och ha Kräftskiva midsommar mm men nu hade vi inte gjort det på ett tag så det var jättetrevligt. Jag gick även ut på promenad med min kompis där också för det blev lite långtråkigt. Det är så fint i Enhörna. Jag har bott där hela mitt liv innan vi flyttade till stan och jag saknar det så mycket. Det är så fridfullt och vackert. Saknar att bo i ett stort hus också ♥

JOBBIGASTE SKOLVECKAN

 
Heej! Jag har inte gjort något inlägg på några dagar nu. Jag har varit nära på att göra men hela den här veckan har jag verkligen inte varit på bra humör. Jag vet inte varför jag har varit så lätt irriterad och arg och ledsen den här veckan. Men jag skulle kunna tro att det är för att det är andra veckan i skolan och jag är inte van nu efter sommarlovet. Sen har vi inte fått något schema än så vi har haft dom tråkigaste lektionerna på länge. Sen har vi inte haft några roliga ämnen som bild, musik, slöjd eller hemkunskap som vi ska ha. Sen har det hänt lite andra saker som att min cykel är sönder typ. När jag cyklar till och hem från skolan så lossnar alltid kedjan och då får jag gå till skolan. Vi har redan fått ungefär fem läxor också och det är andra veckan! Jag får typ panik när det blir för mycket läxor :( Men jag hoppas att nästa vecka blir bättre i alla fall. 

VECKOSTART

 
Hejsan! Idag har det varit en riktigt dålig dag och en superbra dag! Hehe det låter lite konstigt men efter lunch i skolan så skulle vi ha matte med en ny mattelärare. Jag tyckte inte att han var så bra för att han gick fram för fort och var så himla på hela tiden. Så jag fick ont i huvudet jättesnabbt, och vi fick en tråkig läxa också :( Sen när dagen äntligen var slut så skulle jag gå till min cykel, och när jag hoppar på den och ska börja trampa så kan jag inte trampa alls. Ja, då har hela kedjan hoppat ur och jag kunde inte få tillbaka den för att den satt fast på något sätt. Så jag fick gå hela vägen hem och jag var så arg för att det hade varit en dålig dag. Jag tjurade ända tills jag gick till dansen och tänkte att "nej nu ska jag vara posetiv". Så dansen gick jättebra och var super rolig! Sen efter vi hade dansat så åt vi massa smörgåstårta och pratade och planerade inför terminen. Men det var bra att jag var posetiv och då blev kvällen bra i alla fall. Men det är en ny dag imorrn och jag hoppas att den blir bra :) Ny dag nya mål!