LONDON VLOGG

 
Hej! Här kommer min London vlogg och förlåt att den är väldigt sen men jag hoppas att ni gillar den ändå! Det är ganska konstigt filmat och så men jag försökte göra mitt bästa :) Snälla prenumerera på min kanal HÄÄÄR!

TODAY'S OUTFIT

 
 Hårband  Primark, London ♥ T-shirt  Primark, London ♥ Jeans  H&M ♥ Strumpor H&M ♥ Örhängen  Vet inte ♥ Läppstift Bik bok
 
Heej! Jag är så trött nu! Vi har varit ute på sjön tre dagar i rad nu och dem sista dagarna har det varit ganska mycket sol, så jag är så himla trött och min anikte bränner av solen. Idag var det riktigt skönt väder, hade på mig shorts och linne hela dagen. Det bästa jag vet med båten är att hoppa på alla stora vågorna :D Det är så kul! Men innan vi drog så såg jag ut såhär. Äntligen fick jag till min hårbulle! Den brukar aldrig vilja samarbeta men nu vet jag hur jag ska göra. Sen har jag på mig min t-shirt från London :) Älskar den här outfiten.

GLASS

 
Hejsan, idag vaknade jag sent igen och det var superskönt, sen kollade jag ut och ser strolande sol. Termometern som står i skuggan står på +20 grader. Då kände jag att den här dagen kommer bli varm och bra. Igår var det också varmt, så jag var bara tvungen att köpa en tip top glass. Det var så länge sen jag åt tip top och nu när sommaren faktiskt verkar komma så äter man mycket glass :D HAHA, idag tror jag att vi ska åka ut med båten igen och jag ska bada! Det har jag bestämt, jag ska bada i Mälaren. Jag har bara badat i en sjö i år och där var det + 17 grader.