Math test of death

Heej! Nu har allt gått i 180 hela dagen idag och igår. Det märks att veckan börjar. Jag hade dans igår direkt efter skolan, vi skulle ha en uppvisning och det gick jättebra. Sen efter det så dansade jag från 17.00 till 20.00 utan att vila typ så jag var helt förstörd på kvällen. Idag har jag också dansat och imorogn har vi matteprov som jag är SÅ nervös inför, även fast jag pluggat så kan jag det inte känns det som. Det är bara massa nytt som vi ska kunna och det är ett väldigt stort område allt sträcker sig över. Vi ska kunna jättemycket, så jag känner att det inte kommer gå bra alls. Men jag tänker såhär just nu, det går som det går. Jag ska i alla fall göra mitt bästa :) Önska mig lycka till! ♥
 
 

LIFE UPDATE

 
Hello! Life update, den här veckan har jag dansat jättemycket. Vi har haft ett uppträdande i Järna på deras kulturnatt och imorrn ska vi ha en uppvisning igen. Vi tränar också mycket till streetstar som är i slutet av oktober, och det kommer bli SÅÅ bra :D Sveriges största danstävling. Sen har jag gått och blivit förkyld :( Det är verkligen ingen bra tajming nu eftersom det är så mycket dans och mycket i skolan. Men jag hoppas att det går över så snabbt som möjligt. Så jag har bara legat och tagit det lungt och försökt blivit bättre. Annars så flyter livet på bra, tiden går så fort, det känns som att det nyss var sommarlov typ.

skolfoto 2015

Det här är mitt skolfoto 2015. Alltså mitt hår var kause den dagen för det regnade och mina lockar blev inte alls lockiga. Sen tycker jag att jag ser jättetrött ut på bild 2 :D Haha mina ögon hänger neråt. Men bild 1 blev i alla fall bäst. Är hyfsat nöjd med mitt skolfoto i år. Men jag har faktiskt inget skolfoto som blev jättebra så alltid ska det vara något som ser lite konstigt ut ;)