CARVED MASK HALLOWEEN TUTORIAL

 
Hello!!! Här kommer min andra video i min lilla halloween serie. Det är ännu en tutorial och jag hoppas verkligen att ni gillar den :) Det är ju halloween imorrn så imorrn kommer den sista halloween videon upp. ENJOY! Prenumerera på min kanal hääär! Då skulle jag bli superglad ♥

HÖSTLOV!

 
Hej! Nu är det höstlov och det är så himla skönt! Jag har inte gjort så jättemycket än men jag var i stockholm igår och idag ska jag åka till min fina syssling! Det ska bli superkul och mysigt. Saknar verkligen min syssling och att bo på landet. Men nu ska jag till landet och då njuter jag verkligen. Vad ska ni göra på höstlovet?

VIDEO STREETSTAR 2015

 
Igår var det streetstar 2015 och det var så fett! Det här var mitt andra år jag är med och det är nordens störta danstävling. Vi var där från 10 på morognen till 10 på kvällen. Vi dansade och hängde och hade det allmänt grymt. Att stå på den scenen som vi stod på med alla deltagarna runt om sig och fullsatt puplik. Det var så häftigt och kul. Vi var grymma och här är videon, jag fattar inte att vi var så synkade och tajta när vi dansade. Så såg det inte ut på repen. Men vi fick tyvärr ingen placering, vi kom inte etta tvåa eller trea men det spelar ingen roll just nu. Vi var ändå bäst!
1