SKIDSEMESTER

Hejsan! Idag när jag och mamma var påväg hem så gjorde vi en jätterolig grej. Vi pratade nämligen med Siri, ni vet en robbot som man kan prata med via mobilen. Det var så kul och vi ställde massa frågor och fick massa konstiga och roliga svar. Haha! 
 
Sen vill jag bara säga att imorgon bär det av till fjällen! YEEY, jag min pappa min brorsa och farbror ska åka upp till våran fjällstuga imorgon på kvällen. Sen kommer vi hem på söndag kväll. Så att ni vet det, och vi åker upp dit för att åka skidor och bara ta det lugnt. Har verkligen saknat fjällen och det ska bli superfint väder där. Strolande sol och några minus grader :D Perfekt ♥ Ska någon utav er åka på skidsemester nu i påsk?
 
 

PUT YOUR FINGER HERE

 
Gick in på Moas blogg och såg att hon hade lagt upp en jätterolig video! Jag testade det här flera gånger och det är så coolt! Ni måste testa :D

KONTOKORT IS HERE

 
YOOOH! Idag har det varit en bra dag, varför vet jag inte men det bara känns bra! Det kanske var för att jag min mamma oh brorsa satt vid matbordet och skrattade så mycket åt något jättekul och jag fick typ magkramp för jag skrattade så mycket :D Sen fick jag äntligen min kod till mitt visa kontokort. Ja, jag har ett kontokort nu! Jag fick det förra veckan och väntar fortfarande på mitt legg :) Tycker det känns så coolt att kunna betala med kort, liksom så vuxet. Fast jag kan erkänna att jag är ganska nervös för hur det kommer gå dom första gångerna, jag vet ju inte hur man gör. Men det går nog bra, jag kommer säkert vänja mig ganska fort. Vem vet bara för att jag har ett kontokort nu kanske jag kommer shoppa loss :D Hahaha eller inte.
2